Aankoop

Het kopen van een huis is een delicate zaak dat zeer complex kan zijn. Laat u daarom wel bijstaan door een adviseur die verstand van zaken heeft en die meerdere huizen heeft aangekocht met een bewezen track record.

Ik heb meerdere huizen door heel Nederland aan mogen kopen met succes!

ACTIEVE AANKOOPMAKELAAR NODIG?

Veel mensen weten niet precies wat een aankoop-makelaar inhoudt. Bovendien kopen veel kopers op basis van emotie en beseffen niet dat zij aansprakelijkheden en verantwoordelijkheden aangaan. Speciaal hiervoor heb ik een stappenplan op maat voor u. Met dit aankoopplan hoeft u zich hierover geen zorgen te maken.

AANKOOPBEGELEIDING

Ook u als woningzoeker zal ik  intensief  begeleiden totdat wij uw droomwoning hebben gevonden! Ik heb een uniek aankoopsysteem!

Door goed advies en een goede persoonlijke begeleiding bij het kopen van uw droomhuis, kan ik u veel geld, tijd en zorgen besparen!

De winst op een woning maakt u bij de aankoop, niet (alleen) bij de verkoop! Ik laat u graag zien hoe

2% Overdrachtsbelasting!

Gaat u dit jaar nog een huis kopen? Goede zet, dit kan zeer lonend voor u zijn! De Chinese makelaar is er voor u! Ongeacht nationaliteit, kleur of ras.

Vraag naar mijn handgeschreven referenties!

DURF TE DROMEN!

Laat u daarom begeleiden door een onafhankelijke deskundige die zich actief voor u inzet en zich exclusief richt op uw belangen! Ik heb een uniek marketing actieplan wat zorgt dat u geld bespaart en ongemak voorkomt. Ik laat u graag zien hoe u uw droomwoning zo snel mogelijk kan realiseren.

Dit plan is geschikt voor elke plaats in Nederland.

Vraag dan ook naar mijn handgeschreven (landelijke) aankoopreferenties!

Vraag mij tevens om de lijst met mijn succesvol aangekochte huizen, bedrijfspanden en overnames!

Binnen mijn netwerk kunt u ook terecht voor hypotheken, beheer, EPA/ bouwkundige keuringen, taxaties en alle soorten van onderhandelingen.