Beschrijving

Gezien de grote interesse, gaarne bezichtigingsaanvragen (via contactformulier) per mail. Deze worden op volgorde van binnenkomst behandeld. 

Zeskamer hoekwoning verdeeld over maar liefst 3 lagen met groot dakterras en extra entree aan de achterkant. De woning kan gekocht worden met een zeer gewilde garagebox. 

Dit is een unieke woning met zeer veel mogelijkheden

De woning is gelegen in een groene kindvriendelijke wijk Seghwaert op loopafstand van winkelcentrum en Randstadrail station 3 en 4 .  De woning is zeer centraal gelegen ten opzichte van diverse scholen en parken, het recreatiegebied Noord Aa is nabij. 

Het Stadshart van Zoetermeer, snelwegen A4 en A12 en provinciale wegen naar Leiden, Delft en Rotterdam zijn makkelijk te bereiken. 

Entree
Hal met meterkast, toilet en trapkast. 
Eerste slaapkamer aan de linkerzijde ( 2.90m x 3.35m), ook te gebruiken als praktijkruimte of als kantoor. 

Tweede ruimte beneden is een bijkeuken met wasmachine-aansluiting. Ook heeft deze bijkeuken een aparte ingang en toegang tot de overdekte achterzijde waar de garagebox ligt. 
De garagebox  ligt naast die van de buren. Er is gekozen om (nog) geen scheidingswand te plaatsen. 


Trap naar de eerste etage: 

Ruime living met keuken ( ca 2.80m x 3.00m) en aparte eetkamer (2.45m x 3.05m) Inbouwapparatuur Oven + combimagnetron is recent vervangen (2019), Koelkast + vriezer met waterdispenser (2018)  

Vanuit de living (ca 5.10m x 4.95m) naar het ruime dakterras, deels met overkapping (ca 2.50m x 5.40m) en buitenruimte  (ca 5.15m x 6.15m). Elektrische zonneluifel

 

Trap naar tweede etage

Op deze etage zijn 3 slaapkamers aanwezig

Ouderslaapkamer (ca 2.80m x 5.10m)

Slaapkamer (ca 2.05m x 3.00m)  (3.00x 3.00m)

Badkamer met bad, wastafelmeubel en designradiator en toilet (ca 2.25m x 1.95m) (Recent vervangen 2020)

Aparte Ruimte voor CV ketel (ca 1.35m x 0,90m) met extra close-inn boiler voor extra capaciteit

 
Bijzonderheden

Bouwjaar circa 1980

Hoekwoning 6 kamers, unieke indeling

Garagebox apart te koop 27.500 euro

Ideaal gelegen ten opzichte van openbare voorzieningen, winkels en openbaar vervoer

Oplevering in overleg 

Actieve Vereniging van Eigenaren
Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie is en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaars aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Kenmerken